Cara

KOTIHOIDOSSA PORISSA

Syntymäaika 17.6.2019
Koko 50cm
Naaras (leikkaamaton)
Galkino Podvorje -tarha

Cara on kotihoidossa Porissa ja kotihoitaja kuvailee Caraa näin:
Cara on leikkisä ja erittäin ihmisrakas sekä aktiivinen pentu. Tämä touhukas nuori neiti tarvitsee vahvan sekä määrätietoisen johtajan elämäänsä joka ymmärtää juuri hänen tarpeensa, välillä saattaa egoilu puskea läpi mutta hän tuntee rajansa ja oppii nopeasti. Tästä huolimatta Cara rakastaa ihmisiä ylikaiken, varsinkin lapsia ja jopa pienten kanssa osaa käyttäytyä todella nätisti joten myös lapsiperhe olisi hänelle hyvä.

Cara on hieman arka ja pelokas uusien asioiden suhteen mutta koirakaveri on tuonut lisää rohkeutta joten olisi todella hyvä asia jos häntä odottaisi uudessa kodissa edes yksi toinen koira. Koirapuistoilut ovat aina aluksi olleet jännittäviä mutta hetken päästä Cara juoksentelee ja leikkii muiden kanssa ilman mitään ongelmia.

Kaupungin vilske on ollut vähän liikaa joten ei mielellään kerrostaloasuntoon mikä sijaitsee keskellä kaupunkia. Autot ovat pelottavia ja niiden pelkkä ohituskin saattaa lyödä jarrut neidillä päälle, matkustaessa saattaa kuolata mutta tämänkin asian kanssa olemme edenneet siihen että Cara hyppää tutun auton kyytiin ihan itse ja auton ohittaminen onnistuu ilman paniikkia kunhan auto ei ole käynnissä, uudessa paikassa nämä asiat saattavat unohtua joten Cara tarvitsee aikaa, tilaa ja ymmärrystä sekä paljon tsemppausta.

Hihnassa kulkeminen luonnistuu yksin todella hyvin, koirakaverin kanssa saattavat alkaa pelleilemään mutta siihenkin kun antaa aikaa sekä toistoja niin pian sitä ei edes huomaa kävelevänsä kahden touhukkaan koiran kanssa. Vapaana kulkee hyvin ja tulee kutsusta luokse mutta riistaviettiä on selkeästi hieman. 

Tosiaan saattaa tuhota asioita yksinollessaan, harvemmin on koskenut mihinkään kiinteään, keittiön lattiaa on hieman remontoitu mutta ei enää ekan kerran jälkeen, ja itse olen aina jättänyt pahveja sun muita tuhottavaksi mikä on auttanut huomattavasti, jää uikuttamaan perään joksikin aikaa mutta se yleensä loppuu jossain kohtaa, yksin ollessaan saattaa hyppiä pöydälle. Cara on 51cm säkäkorkeuden omaava sekä n. 20kg pelkkää rakkautta täynnä ja pusuja jakeleva upea koira ja hänestä saa loistavan elinikäisen ystävän.

Sirutettu, rokotettu, madotettu.