Genka

Syntymäaika 24.08.2018
Koko noin 50-55 cm
Uros
Galkino Podvorje - tarha

Genka saapui tarhalle veljensä Gerkan ja Bukan (adoptoitu suomeen 2019) kun olivat pentuja. Genka on kiva, hauska ja aktiivinen nuori koira, joka on helposti koulutettavissa. Osaakin jo jonkun verran peruskäskyjä. Joskus hän on liian innoissaan ja purkaa sitä iloisesti haukahtelemalla. On hyvin ihmisläheinen ja soveltuu myös lapsiperheeseen, mutta aristaa ihan pieniä alkuun. Tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, joten soveltuu myös toiseksi koiraksi.
Genka oli tarhojen tapahtumassa, jonne tuodaan kodittomia koiria ja kissoja eri tarhoilta ja ihmiset pääsevät tutustumaan niihin. Tapahtumassa oli paljon ihmisiä ja lapsia, mutta Genka pärjäsi todella hyvin ja käyttäytyi mallikkaasti.
Genka vetää jonkin verran hihnassa, joten hihnakäyttäytymistä tulisi harjoitella. Genkaa on ollut helpompi hallita kaulapannalla kuin valjailla. Genka tarvitsee kodin, jossa sitä on aikaa kouluttaa. Sopii varmasti myös jonkinmoiseen harrastamiseen jos uudelta kodilta löytyy intoa. Kodin täytyy pystyä antamaan Genkalle riittävästi liikuntaa ja aivojumppaa korkean aktiivisuustason vuoksi.

Sirutettu, rokotettu, kastroitu, tautitestattu.