Alt

Syntymäaika 26.12.2018
Koko noin 65cm
Uros
Ystävätarha

Kotihoitopaikan kuvaus koirasta:

Toto on Alfin (adoptoitu Suomeen) veli, joka tulee ihmisten ja narttukoirien kanssa hyvin toimeen. Oppii nopeasti asioita ja kävelee hyvin hihnassa. Ei rähjää millekään hihnassa, vaikka vastaantuleva koira haukkuisikin. Ei myöskään vedä kovasti ja on kuuliainen ohjaajaansa kohtaan. On perso ruoalle, jonka avulla koulutus on helpompaa. Kuitenkin kannattaa pitää erillään muista koirista syödessään, sillä saattaa puolustaa ruokaa muilta koirilta. Tulee toimeen vain narttukoirien kanssa, joten ei luovuteta urostalouteen, vaikka koira olisi kastroitu. 
Haluaa olla ihmisen lähellä, mutta ei kuitenkaan ole kärpäsenä perässä ja yksinolot on sujunut mukavasti. Täytyy kuitenkin muistaa, että kyseessä on nuori aktiivinen koira joka vielä opettelee kodin tavoille ja saattaa tylsyyden vuoksi järsiä esimerkiksi sukkia tai pahveja. Kannattaa siis jättää "sallittua tuhottavaa". Sisäsiisteys asiat on vielä oppimisen alla, mutta hyvällä mallilla. Hoitotoimenpiteet sujuu hyvin ja autossa kulkeminen ei ole tuottanut ongelmia. Soveltuu lapsiperheeseen, narttukoiran kaveriksi tai ainoaksi koiraksi. Ei kuitenkaan suositella ensikoiraksi.

Tarhan kuvaus koirasta:

Alt on ihmisille avoin koira, joka muistuttaa saksanpaimenkoiraa. On hellä, muttei kuitenkaan arka. Pitää ihmisistä, myöskin lapsista, muttei tule toimeen toisten koirien kanssa, joten ainoaksi koiraksi. Ei tiedetä miten tulee kissojen kanssa toimeen. Aktiiviseen kotiin ainoaksi koiraksi.

Sirutettu, rokotettu, kastroitu ja tautitestattu.